Zeven vooraanstaande maritiem bedrijven presenteren zichzelf tijdens de Maritime Delta Student Challenge op maandag 15 februari.

 

Oceanco behoort tot een kleine groep superjachtbouwers voor luxe en innovatieve jachten langer dan 80 meter. Met een jachtbouwwerf in Nederland en een ontwerp- en saleskantoor in Monaco, zijn de karakteristieke en onderscheidende jachten van Oceanco van ontzettend goede kwaliteit. De werf Oceanco is sinds 1997 actief in ontwerp, constructie, afbouw en onderhoud van zeer luxe zeewaardige jachten. Oceanco levert jachten aan een brede internationale markt en heeft een uitstekende reputatie in de maritieme sector.

 

Van der Leun werkt wereldwijd met 230 specialisten aan installatieprojecten in de bouw, bagger, offshore en maritieme industrie. Hun specialismen hebben ze ondergebracht in drie divisies: Electrical Marine Systems, Electrobouw en Metaalbewerking. De divisies bedienen zelfstandig eigen markten en vormen in samenwerking met elkaar de sterke en veelzijdige basis van Van der Leun.

 

Werken bij De Vries Groep betekent dat je als teamspeler je vakmanschap kunt inzetten op één van de mooiste producten die er gemaakt worden. Met trots engineeren en bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld. Zij maken gebruik van hoogkwalitatieve materialen, de modernste technieken en de meest innovatieve technologieën.

Naast de Engineeringsafdeling, vormen de werfafdelingen Werktuigbouw, Elektra, Interieur, Exterieur en Schilderen, de basis voor een kwaliteitsniveau van constructie, techniek en afwerking dat wereldwijd herkend en bewonderd wordt. Elk jacht dat de werf verlaat is uniek en vormt een parel op onze kroon.

Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw herkent talent en geeft studenten, starters en werkenden met ervaring alle ruimte en begeleiding die nodig is om zich te ontwikkelen.

 

Damen Shipyards Group is een scheepsbouwer als geen ander. Met het hoofdkantoor in Nederland en 36 scheeps- en reparatiewerven over de hele wereld, heeft Damen meer dan 12.000 mensen in dienst die innovatieve, duurzame maritieme oplossingen leveren voor de gehele levenscyclus van een schip, van ontwerp en bouw tot reparatie en ombouw, voor alle sectoren van de industrie.

 

 

Vanuit het hart van de Rotterdamse haven richten we ons primair op alle aanvragen, service en onderhoud van het volledige Wärtsilä voortstuwingsportfolio en digitale toepassingen voor de maritieme industrie.

Te denken valt aan monitoring en online services, op-maat advies, onderdelen, onderhoud, reparatie, revisie voor zowel voortstuwingsproducten als motoren als ons navigatie, communicatie en entertainment aanbod. Naast onze experts op locatie, hebben we een eigen kade in Schiedam en specialistische werkplaatsen in Schiedam, Harlingen, Kruiningen en bieden we reparatie en onderhoud bij ‘Antwerp Dry Docks’. Zo zijn we 24/7 altijd dichtbij.

 

 

Royal Roos is een maritiem ingenieursbureau met een focus op ontwerp, modificatie en reparatie voor de offshore, bagger- en overige maritieme industrie.

 

 

VAF Instruments is momenteel de meest geprefereerde leverancier van de top 100 scheepswerven en marktleider in maritieme meetsystemen. Waarom? Omdat ze er continu naar streven om hun producten en service te verbeteren voor betere dienstverlening.

Ten eerste biedt VAF Instruments haar klanten de beste, langste en meest uitgebreide garantie in de maritieme industrie. Ten tweede biedt VAF Instruments met een wereldwijde serviceorganisatie een uniek niveau van klantenservice. Als u op zoek bent naar betrouwbaarheid en service, dan is VAF Instruments de logische keuze.