Je hebt gekozen voor een (maritiem) technische opleiding. Hiermee kun je straks je carrière starten in diverse sectoren. Waarom de maritieme sector een goede keuze is, zul je gaan zien en beleven tijdens de Maritime Innovation Experience. Maak buiten de muren van jouw klaslokaal/collegezaal kennis met de nieuwste innovaties en technieken in de maritieme sector.

Zo’n 1700 studenten hebben zich de afgelopen edities al laten inspireren door de vele interessante bedrijven die je in deze sector vindt. Wij nodigen jou uit om op donderdag 15 november a.s. naar het Duurzaamheidfabriek in Dordrecht te komen om het zelf te ontdekken!

Programma

08.30 – 09.30 Registratie studenten
09.30 – 10.15 Opening: wethouder Peter Heijkoop en Duo lezing: Liana Engibarjan (Binnenvaartvlogger) & Basjan Faber (Managing Director C-job)
10.15 – 12.45 Innovatievloer + verschillende workshops
12.45 – 13.30 Gezamenlijke lunch
13.30 Einde programma

Innovatievloer

Deze bedrijven vind je onder meer op de innovatievloer. Ze zien ernaar uit om je kennis te laten maken met hun nieuwste innovaties.

Damen Shipyards Group

Feadship

Royal IHC

VAF Instruments

InWork

Bayards Aluminium Constructies BV

Cummins Holland BV

Croonwolter&dros

Stiching Elektrisch Varen

C-Job

Nederland Maritiem Land

Navingo BV

Achtergrond sprekers

Liana Engibarjan is binnenvaartschipper en vlogger. Als kind was zij al gek op schepen en ze koos dan ook voor de opleiding ‘Kapitein Binnenvaart’. Een nog veel mooier beroep dan ze daarvoor had bedacht. Liana maakt graag mensen enthousiast over de binnenvaart en wil jongeren inspireren om te gaan varen.

 

 

 

 

 

Basjan Faber is Managing Director bij C-Job Naval Architects. Een Nederlands ontwerp en engineeringsbureau voor schepen. Na het afronden van zijn studie besloot Basjan om met twee andere studiegenoten samen te werken en C-Job oprichten. Hiermee maken zij hun droom waar, door alle soorten schepen te ontwerpen en te ontwikkelen.